המסעדות שלכם שינו את צורתן? בואו להתאים את הציוד הנדרש

תקופת משבר הקורונה בישראל ובעולם הביאה עמה לא מעט שינויים בתחומים שונים במשק.
אחד התחומים שהושפעו הכי הרבה מהמצב במשק, מהסגרים השונים ומהעובדה שאנשים פשוט לא יצאו מהבית כמעט בכל שנת 2020 ותחילת 2021 הוא תחום המסעדנות והקולינריה.
אנשים רבים איבדו את העסקים שלהם, אחרים נאלצו לבצע שינויים דרמטיים באופי הפעילות של המסעדה או עסק המזון שלהם ונדמה שמי שהשכיל לבצע את ההתאמות במהירות גם הצליח להציל את העסק שלו בתקופה זו.
אז אם אתם מחפשים להתאים את הציוד הנדרש להתאמות שביצעתם במסעדה שלכם אנו כאן בשבילכם.

תקופת הקורונה והמהפך בתחום המסעדנות:

תקופת הקורונה הייתה תקופה לא פשוטה עבור האזרחים בישראל ובעולם בכלל.
להוציא לרגע את נושא הבריאות מהמשוואה שהוא באמת נושא חשוב וכדאי להתעכב עליו במאמר אחר, הרי שגם ברמה הכלכלית אנשים רבים נפגעו, עסקים רבים נפגעו ותחומים שונים ספגו מהלומות לא פשוטות בין סגר אחד לשני.
ענף המסעדות למשל, מבוסס על אנשים שיוצאים מהבית, באים לשבת במסעדה, יוצאים לבלות וכו'.
כאשר האנשים פוחדים לצאת מהבית או מנסים לחסוך בהוצאות זה די מובן מדוע ענף המסעדנות נפגע כל כך.
אלפי מסעדות נסגרו ברחבי הארץ מתוך עשרות אלפי בתי עסק שנסגרו בתקופה הזו.
מגמה חדשה החלה והיא הניסיון לשווק את האוכל של המסעדה במשלוחים עד בית הלקוח. המסעדות הכינו ציוד חדש, שדרגו את אתר האינטרנט ודף הפייסבוק שלהן והתארגנו על משלוחן עם אופנוע שיבצע את המשלוחים.

מה עושים בעלי המסעדות בתקופה הזו?

כדי להתאים את עצמם לתקופה ולמצב בעלי מסעדות מתחילים לקדם יותר את נושא המשלוחים ולאט לאט לפתוח את שירותי המסעדה בהתאם להגבלות משרד הבריאות.
כוח אדם שיעבוד במסעדה יהיה מעט מצומצם יותר בתקופה זו וייעשו גם מספר שינויים בנוגע לציוד במסעדה.
כך למשל ייתכן ותרצו להכניס יותר מטגנות לצורך הכנת כמות גודלה יותר של מזון במהירות למשלוחים.
ייתכן ותרצו להוסיף תנור לאפיית בגטים ולחמים לצורך משלוחים.
ייתכן ותצטרכו מקררים נוספים או מקפיאים כדי לשמור על יותר חומרי גלם כדי לייצא יותר מנות גם במשלוחים וגם בעבודה העבודה במסעדה.
הרי שכאשר יותר ויותר אנשים יחזרו לשבת במסעדנות המסעדה תצטרך לדעת להתמודד עם כמות גדולה יותר של הזמנות, גם הזמנות משלוחים עד בית הלקוח וגם ההזמנות במסעדה עצמה.

כיצד להתאים את הציוד הנדרש למצב החדש?

ראשית הכינו רשימה של הציוד שאתם צריכים. אל תקנו ציוד שאתם לא בטוחים לגבי השימוש בו.
בדקו את המידות במטבח ושאתם יכולים להכניס את הציוד הנוסף.
אם אתם רוצים לנצל את התקופה, למכור במחיר סביר את הציוד הנוסף ולהתחדש בציוד חדש ומתקדם יותר וגם חסכוני במקום – זה הזמן לעשות זאת.
לאחר כל החישובים של הטבח עם הציוד החדש שלו, האופן שבו הכול נכנס ומשתלב אחד עם השני ללא סכנה וללא בעיה – נחשוב כמובן על העלות של המוצרים ועל ההשקעה הנדרשת מאתנו לביצוע השינויים.
כדי שההשקעה תשתלם יהיה עליכם לבחור בציוד שבאמת ישמש אתכם בתקופה הקרובה כדי להתפרנס ולהציל את העסק שלכם.
אם תבצעו את המהלכים הללו בחכמה בתקופה זו תוכלו לאחר תקופת הקורונה למנף את פרסום המשלוחים שלכם ליצירת הכנסה גדולה יותר כאשר המסעדה תפתח באופן חופשי לקהל הרחב.

אם אתם זקוקים לייעוץ בנוגע להתאמת המסעדה לתקופה הנוכחת ובחירת הציוד המתאים לכם ובתקציב שלכם – צרו עמנו קשר באתר או בטלפון ונציגנו המקצועיים ישמחו לתת לכם שירות.

למידע נוסף על ציוד למסעדות >>