בישול בואקום (סו-ויד)
מוצר אחד
Sous-vide (בצרפתית "תחת ואקום") היא שיטת בישול מזון בשקיות פלסטיק אטומות בתוך אמבט מים או בסביבת קיטור בטמפרטורה מדויקת. בישול בשיטת סו-ויד מאפשר לבשל את האוכל באופן שווה, על מנת להבטיח שהוא ייצא מבושל כראוי מבפנים ומבחוץ.
בישול סו-ויד משתמש בבקרת טמפרטורה מדויקת כדי להשיג תוצאות מושלמות, שניתנות לשחזור פעם אחר פעם ברמה שלא ניתן להגיע אליה בשיטות בישול אחרות. המזון מבושל באופן שווה מקצה לקצה, בדיוק ברמת העשייה הרצויה.