לא רק לפיצריות, תנור תעשייתי הופך להיות מרכז המטבח בקולינריה העולמית

הכנת אוכל, בין אם זה בקפיטריה במוסדות לימוד או בעבודה, בישול ביתי, מסעדות וכו'- תמיד דורשת תזמון מדוייק ככל האפשר על מנת לקבל את התוצאה הטובה ביותר.
תזמון הוא דבר חמקמק שקשה להשיג, אך קשה הרבה פחות כאשר כאשר יש ברשותך תנור תעשייתי.
תנור תעשייתי הוא המילה האחרונה בקולינריה העולמית והרשו לנו להסביר לכם מדוע!

בעבר, לפני השתלטות הטכנולוגיה על העולם, כל מטבח באשר הוא היה פועל בצורה ידנית או בשימוש בתנורים מאוד מוגבלים ביעילותן ופעילותן- וגם אז התנור היה הכלי שמסביבו כל פעילות המטבח מתוזמנת ומתוכננת.
למשל אם מדובר בפיצריה עתיקה- לתנור ניתן היה להכניס פיצה אחת בכל פעם ועל כן, כל השלבים עד להכנסת הפיצה לתנור הסתנכרנו סביב פעולה זו.
אך מדוע אנו מדברים על העבר?
עם ההתקדמות המאסיבית בטכנולוגיה, כיום יש לנו זכות לעבוד עם תנורים מתקדמים אשר הופכים את החיים שלנו להרבה יותר קלים.

גם היום, לב המטבח הוא התנור.
התנור קובע מה עושים, מתי ואיך. כל אלמנט בהכנת מנה באמצעות תנור, נקבעת על פיו.
כמה זמן ייקח להכין את המנה? כיצד נתזמן גורמים נוספים תוך כדי משך פעולת התנור?
כל שף, טבח, מלצר, עובד מאפייה ועוד ועוד, כולם יודעים מהי חשיבותו של תנור תעשייתי בעבודתם.
תנורים אלו בנויים לעבודה בקנה מידה גדול במיוחד, לפעילות אינטנסיבית וממושכת- ובנויים לנוחות ומהירות.
באמצעותם תוכלו לבצע כל עבודה בצורה היעילה והאיכותית ביותר שלא תוכלו להשיג בעזרת התנור הרגיל האיכותי ככל שיהיה שתוכלו למצוא.

מדוע למעשה אי אפשר להסתפק בתנור מן המניין?

כל עבודה הקשורה במזון, בכל הקשר אפשרי- תלויה בזמן.
זמן במטבח הוא מרכיב הכרחי שאף פעם אין מספיק ממנו.
מעבר לכך, כל מטבח כל פעולה אפשרית נמדדת בזמן ונלקחת בחשבון- זמן הוא מטבע החליפין, ועל כן ישנו הצורך בתנור מקצועי אשר יפיק את מירב ההזדמנויות מכל דקה במטבח, בלי התפשרות על האיכות, רמת המקצועיות או נוחות בשימוש
. יתרה מזאת, איכות המזון והביצועים המקצועיים יתעלו על עצמם וישתקפו באוכל.

תנורים תעשייתיים הם השלב הבא בכל בית עסק עם זיקה לעולם האוכל.
הם יאפשרו לכם להתקדם הלאה ולפתוח את הראשם שלכם לכל האפשרויות החדשות שתוכלו לעלות על הדעת.
כל עסק אחר שאתם מנהלים. עשו את הבחירה המהימנה לרכישת תנור תעשייתי והתקדמו לשלב הבא!

 

למידע נוסף על תנור תעשייתי >>