מהאביזר הכי קטן ועד לתנור הכי גדול – יש לנו כל מה שצריך עבור המטבח שלכם

מטבח מקצועי או מטבח מוסדי הם מטבחים המפיקים אוכל להרבה אנשים בדרך כלל.
מטבחים אלו מנוהלים היטב על ידי שף ראשי ובדרך כלל יהיו בהם מספר עובדים העובדים יחד במקום אחד כדי להפיק את המנות הנדרשות לסועדים.
על המטבח להיות מנוהל היטב לא רק מבחינת סדר העבודה אלא גם מבחינת הציוד והמכשור.
ציוד ומכשור מתאים למטבח יכולים לסייע בשיפור הכנת המנות ושביעות רצונם של הסועדים בשל כך, יכולים לסייע בביצוע עבודה מהירה ויעילה יותר, בחיסכון בכוח אדם, בשמירה על חומרי הגלם לזמן רב יותר, להרחבת התפריט במסעדה ועוד.
חברת ב.פ.ר מתמחה בייבוא ושיווק ציוד ומכשור לתעשיית המזון ומספקת מוצריה לאלפי בתי עסק, מטבחים מוסדיים, מסעדות, בתי, מלון וחדרי אוכל בכל רחבי הארץ.

אצלנו תוכלו למצוא את כל מה שאתם צריכים למטבח שלכם – החל מאביזרים קטנים ועד למכשירי חשמל גדולים:

  • תנורים – תוכלו לרכוש תנורי בישול ואפיה מתקדמים בגדלים שונים ובאיכות בלתי מתפשרת ממיטב היצרנים בתעשייה. תנורי בישול קומביסטימר, תנורים משולבים מהירים, תנורי חימום לפני הגשה, תנורי פיצה ועוד.
  • ציוד בישול, טיגון וצלייה – ציוד חשוב מאוד להפקת אינספור סוגי מנות, בעיקר מנות בהכנה מהירה אך לא רק. תוכלו לרכוש צ'יפסרים, מבשלות פסטה, סירים ומחבתות, גרילים, כיריים משולבות, פלאנצ'ות ועוד.
  • ציוד חימום – מרקיות, סלמנדרות, מכשירי גריל, מכשירי נקניקיות, מחממי צ'יפס, ארונות חימום, טוסטרים, ויטרינות תצוגה מחוממות ועוד.
  • מדיחי כלים מתקדמים בסוגים שונים.
  • שתייה ומסחטות – תוכלו למצוא באתר ממכונות ברד, מכונות מים וסודה ועד מכשירי מילקשייק, מסחטות ודיספנסרים לשתייה קרה ועוד.
  • מכונות קרח – מכונות לייצור קוביות קרח או פתיתי קרח. כותש קרח.
  • מקפיאים ומקררים מסוגים שונים כולל מקררי דלפק, מקפיאי תצוגה, שוק פריזרים ועוד.
  • עיבוד בצק – מולדרים, מכדררות, מיקסים תעשייתיים, נפות קמח, ארונות תפיחה, מרדדות ועוד.
  • עיבוד מזון – בלנדרים, סכינים, מוטות ריסוק, מעבדי מזון, מכשירי קיצוץ ירקות ועוד.
  • ועוד...

 

בחירת הציוד צריכה להיעשות לא רק בהתאם לתקציב שלכם אלא בהתאם לצרכים שלכם. אתם לא רוצים לרכוש תנור מתקדם בהרבה מאוד כסף ולהשתמש בו רק עבור מנה אחת או שתיים שבקושי מזמינים אותה למשל. היו יעילים.
השטח במטבח שלכם הוא יקר ערך ואתם רוצים לנצל אותו הייטב ולרכוש ציוד שייכנס מבחינת המידות שלו אך גם מבחינת יעילות וכמות השימוש בו ומה שהוא יכול להפיק עבורנו.

למידע נוסף על ציוד למטבח המוסדי >>