ציוד למסעדות? קבלו את הטרנד החדש – ציוד לדוכני מזון

דוכני מזון נחשבים לפופולריים מאוד בכל אירוע שאנו הולכים אליו.
כמו כן גם בתי עסק רבים כמו מסעדות ואנשים עצמאיים המעוניינים להרוויח כסף מעסק פרטי שלהם – מקימים דוכני מזון בקניונים, בחוף הים, בפארקים ועוד.
כל דוכן יכיל בדרך כלל סוג מוצרים אחד שבו הוא מתמחה והציוד יהיה בהתאם.
כמובן שישנם בעלי דוכנים שמחברים כמה דוכנים יחד לנקודת מכירה המספקת מגוון מוצרים, שתייה, קינוחים ועוד.
ככל שהשנים עוברות אנו עדים ליותר ויותר דוכני מזון הקמים במקומות שונים ולא רק באירועים עצמם.
הסיבה לכך היא ככל הנראה עלויות השכירות הפחותות והעובדה שאנשים מתחברים למזון מהיר שניתן להפיק במקום.

מכשירי הכנת אוכל לדוכנים:

בדוכני מזון צריך להפיק אוכל וצריך להפיק אותו מהר כאשר אנשים עומדים בתור.
מדובר בדוכן מזון מהיר בדרך כלל ולכן תוך מספר דקות מצומצם צריך להפיק את המנה ללקוח כולל שלבי ההכנה.
לצורך כך תצטרכו ציוד כמו טוסטרים מיוחדים, פלנצ'ה, גריל נקניקיות, מטגנת צ'יפס ועוד. לאלה מכן שמכינים במקום גם קינוחים כמו קרפים, וופל בלגי וכד' – כדאי לרכוש מכשירים ייעודיים לכך.

מכונות שתייה קרה, ומסחטות:

אין דוכן מזון ללא שתייה אחרת הדוכן מפסיד הזדמנות למקסם את רווחי הדוכן.
ישנן כמה סוגים של מכונות שתייה ולא צריך מכונה יקרה במיוחד.
ניתן להסתפק במקרר קטן ולאחסן בו את השתייה אולם אפשר לקנות מקרר המיוחד לשתייה ופחיות.
כמו כן ישנן מסחטות, מכונות מילקשייק ובלנדרים שיכולים לשמש להכנת מיצים טבעיים או שייקים.
לבסוף יש את מכונות הברד הנחשב לסוג שתייה מאוד פופולרי בקרב דוכני מזון.

מכונות חימום ותצוגה:

חלק מהאוכל מכינים מראש או מחזיקים בחימום על מנת שיהיה ניתן להגיש אותו טרי ללקוחות. בין אם מדובר על מתקן תצוגה מחומם, מחממי צ'יפס, מכשיר אידוי משולב לנקניקיות ולחמניות ועוד. לא כל דוכן מחזיקים מכונות חימום בשל העובדה שאלה צורכים מקום וחלק מעדיפים להכין את האוכל במקום לפי הזמנה אולם לא תמיד זה אפשרי ובמקרים בהם יש פיקים של אנשים כדאי לשחרר אותם מהר ולהרוויח את הכסף לפני שהם יברחו בשל חוסר סבלנות ותשומת לב מצדכם.

מקררים ומקפיאים:

בכל דוכן טוב שיהיה מקרר ו/או מקפיא לאחסון מזון וחומרי גלם בקירור.
מלבד אחסון השתייה ולאפשר לכם להגיש אותה קרה הרי שיש חומרי גלם כמו בשרים, צ'יפסים ואחרים שצריכים להיות בהקפאה. כמו כן ירקות וחומרי גלם אחרים צריכים להיות בקירור.

למידע נוסף על ציוד למסעדות >>