תקופת הקורונה מצריכה מבעלי המסעדות התאמות חדשות של הציוד – בואו לבדוק את מה שמתאים לכם היום
תקופה זו של הקורונה פגעה בלא מעט בעלי עסק בישראל.
אחד הענפים שנפגעו הכי הרבה כתוצאה ממשבר הקורונה הוא ענף הקולינריה.
מסעדות רבות נסגרו, כולל אלה של השפים הגדולים ביותר בישראל.
לעומת זאת, מסעדות רבות ניצלו את המצב כדי לשפר את שירותי המשלוחים שלהם, להגדיל את כמות המכירות לאחר פתיחת הסגר כיוון שכעת הם גם מציעים משלוחים וגם מקום במסעדה וביצעו התאמות רבות הן מבחינת הציוד שלהם במסעדה, הן מבחינת כוח אדם וביצוע משלוחים והן מבחינת שמירה על הניקיון והסטריליות במסעדה על מנת לרצות את הלקוחות.
מתרחבים או מצטמצמים?
אם יש בבעלותכם מסעדה אתם ככל הנראה מנסים להתאושש לאחר הסגר ורוצים למשוך אליכם את הקהל הרב.
מלבד להציע שירותי משלוחים כדי לשפר את ההכנסות בעסק חשוב מאוד לשדרג את הכלים והציוד במסעדה על מנת לשפר את ההיצע, המגוון ומהירות השירות.
כמו כן ציוד חדש וסטרילי הוא משהו שתוכלו להתגאות בו בתקופה זו של הקורונה שבה אנשים גם כך מפחדים לצאת מהבית ואם כבר יושבים במסעדה הם יעדיפו לשבת במסעדה הדואגת לרמת הניקיון והסטריליות במקום.
אם אתם מאותן מסעדות שניצלו את המשבר דווקא כדי להגדיל מכירות – ודאי תצטרכו ציוד חדש ונוסף להגדיל את ההיצע.
אם אתם מצטמצמים בשל הפגיעה הכלכלית שספגתם בתקופה זו – ייתכן ותרצו לרכוש ציוד יש שניה ולעבור לתפריט מצומצם יותר.
ציוד חדש או יד שנייה בתקופה הזו?
בתקופה הזו של הקורונה יש חוסר מודעות כלכלית ובריאותית ולכן לא כדאי לכם להיכנס להוצאות גדולות אלא אם פעילות המסעדה שלכם בתקופה זו חוזרת לאיתנה ואתם מרגישים יציבים מספיק כלכלית.
במידה וכן תוכלו לשדרג את ההיצע שלכם, את מהירות השימוש, להרחיב את התפריט ולנצל את ההזדמנות למכור את הציוד הישן בעסק לעסקים קטנים בתחום ולשדרג את המטבח שלכם בציוד חזק ואיכותי מבית ב.פ.ר.
מגוון מוצרים חדשים עומדים לרשותכם כדי להחזיר אתכם למסלול הנכון:
אנו בחברת ב.פ.ר מתמחים בשיווק, שיווק והפצה של ציוד לכל סוגי המטבחים המוסדיים והעסקיים, לרבות ציוד למסעדות.
באתר תוכלו למצוא גם ציוד יד שנייה וגם ציוד חדש עם אחראיות.
החל מתנורים, צ'יפסרים, פלאנצ'ות, כיריים, מבשלות ועד מדיחי כלים, מכונות שתייה, מכונות קרח, מרקיות, ויטרינות תצוגה, מכשירי גריל ועוד. צרו עמנו קשר באתר או בטלפון למחירים מיוחדים ומשלוח עד בית העסק.
למידע נוסף על ציוד למסעדות >>